Bli partner

Marknadsföring genom fotboll

SAMARBETE MED AKROPOLIS IDROTTSFÖRENING

Att samarbeta med Akropolis är givande. Vår förening erbjuder fina exponeringsmöjligheter för de företag och organisationer som väljer att sponsra vår verksamhet. Genom TV-sända matcher, klädes- & webbreklamm, medial uppmärksamhet och övriga samarbetspartners (Dplay, Discovery, Unibet, DHL, etc,,), når man en större publik i hela Sverige. Föreningens herrlag spelar idag i Superettan, vilket innebär att våra sponsorer och partners får både medial och sportslig uppmärksamhet i tryckt och digital media.

Vår strävan är att alla företag och organisationer ska identifiera sig med Akropolis IF verksamhetsidé.

SPONSRING

För att underlätta valmöjligheterna för våra potentiella sponsorer, har vi tagit fram olika paket som genom vår erfarenhet har visats sig vara attraktiva för lokalt etablerade företag. Det som är gemensamt för alla paket är att exponering på föreningens hemsida och alla trycksaker, så som matchprogram, ingår oavsett val. Placering och exponeringsstorleken ändras beroende på valet av paket.

Förutom de traditionella exponeringsmöjligheterna, innehåller de stora sponsringspaketen också reklamplats på vår hemsida (banner på startsidan) och hemarena samt ett matchvärdskap per säsong (fler om intresse föreligger). För de resterande paketen erbjuds rabatterade priser på reklamplats på vår hemsida samt matchvärdskap.

Exponering genom match- och träningskläder gäller endast för våra guldsponsorer där huvudsponsorn har förtur att framgå på matchtröjans framsida. Matchkläderna erbjuder, utöver framsidan och övre rygg som är reserverade för guldsponsorer och huvudsponsorn, ytterligare tre ytor för våra sponsorer (vänster och höger ärm samt nedre rygg). Utöver herrlaget, kan sponsorer också välja att exponera sig genom ungdomslagens match- och träningskläder. All tryck sker i överenskommelse med alla sponsorer som är aktuella för att exponera sig på detta sätt.

Observera att utöver det avtalade sponsringsbeloppet tillkommer eventuella tryckkostnader för match- och träningskläder, reklamskyltar, program m.m.

PARTNER

Företaget identifierar sig med Akropolis och det som föreningen står för. Att bli partner  är den som bidrar en stor del av föreningens ekonomiska möjligheter och får den största möjliga exponeringen genom vår verksamhet. Alla paket anpassas och skräddarsys efter behov.

CSR – PARTNER

Stötta Akropolis samhällsnytta genom att bli CSR partner. Genom att bli CSR partner bidrar du tillsammans med Akropolis till ett bättre samhälle. Akropolis stöttar och samarbetar med organisationer främst i järvaområdert, Spånga, Kista och Bromma/Vällingby.

AFFÄRSNÄTVERK

För dig som vill göra affärer. Genom att vara med i Arkpolis affärsnätverk får du tillgång till alla våra partners, vi träffas vid matchdag där vi bjuder på mat och dryck i stora logen innan match på Grimsta IP. Under året arrangerar Akropolis övriga event för våra partners.

MATCHVÄRD

Exponering vid matchdag, när Akropolis IF har match är det hög aktivitet på Grimsta IP och Akropolis sociala kanaler , genom att vara matchvärd kan du nå ut till en högre grupp än annars, du är huvudparter i matchprogrammet och aktiveras i sociala medier i samband med match.

HEMSIDA

Akropolis IFs hemsida är välbesökt med ca 10.000 besökare i månaden. Det är därför är det en bra plattform för annonsering av erat företags produkter eller tjänster. Kontakta marknadsansvarig för mer info.

OFFICIELL LEVERANTÖR

Utöver (ekonomisk) sponsring, kan ett företag eller organisation ingå partnerskap med Akropolis. Detta innebär att man tillhandahåller olika produkter och/eller tjänster som föreningens verksamhet är i behov av. Ett sådant avtal innebär att man då är officiell leverantör till Akropolis och tillhandahåller exponeringsmöjligheter på vår hemsida, hemarena samt föreningens trycksaker.

1968-KLUBBEN

Akropolis 1968-klubb är den enklaste formen av sponsring där ett företag eller privatperson blir medlem och erhåller då en plats på vår sponsorsektion på vår hemsida samt en inträdesbiljetter till herrlagets hemmamatcher. Medlemskap i 1968-klubben kostar just 1968 kronor och Akropolis strävan är att ha minst 100 medlemmar per år.

Vill du bli partner till Akropolis IF?

kontakta marknadsansvarig: fredrik.sjodelius@akropolisif.se