Vårt viktigaste årskort någonsin!

torsdag 15 april 2021

Superettan är igång!

Köp ditt årskort redan idag till en kostnad av 1000 kr. På så sätt är ni med och bidrar till Akropolis IF fortsatta framgångar både på och utanför planen

Ingen kan göra allt – men tillsammans kan vi göra något.

Detta är ett årskort du köper om du vill stå med Akropolis IF, för att du behövs.

I årskortet ingår 15 matcher (om restriktionerna tillåter) får de med årskort förtur till Akropolis IF hemmamatcher.

Gör som Akropolis IF lagkapten Panos Dimitriadis och skaffa ditt årskort redan idag!

Pris och betalning:

Pris: 1000 kr.
Betalning sker via Swish eller bankgiro. Vid betalning är det viktigt att ni uppger korrekt namn och adress till vilket årskortet ska skickas.

Swish: 1234060372
BG: 5507-3605