Varmt välkommen till Akropolis IF Oresti Menka

måndag 09 augusti 2021

Akropolis IF har kommit överens med Oresti Menka om ett samarbete som sträcker sig säsongen ut.

Den Albanien födde målvakten har sedan ung ålder fått sin fotbollsutbildning i Grekland. Oresti Menka flyttade till Grekland vid fyra års ålder och spelade bland annat för PAOK på ungdomsnivå. På seniornivå har han framförallt representerad den ärofyllda klubben Doxa Drama F.C som tillhör Super League 2, vilket är den grekiska andra divisionen.

Faktaruta:
Namn: Oresti Menka
Längd: 1,85 centimeter.
Position: Målvakt.
Klubbhistorik: Doxa Drama, Aiginiakos, Apollon Kalamaria, Panachaiki, Levadiakos.

Säsongen 2020 blev Oresti Menka utsedd till att vara grekiska andraligans bästa målvakt.

Oresti Menka ansluter till Akropolis IF med omedelbar verkan och finns tillgänglig i den trupp som gör sig redo för kvällens match mot Västerås SK FK.