Tack för allt Sakis

måndag 28 juni 2021

Athanasios Papadopoulos har valt att avsluta sin roll som assisterande tränare för Akropolis IF.

Hela Akropolis IF vill tacka Sakis för hans arbetsinsatser för klubben.
Först som spelar, sedan som tränare och ledare. Oavsett roll har han alltid föregått med gott exempel som vän, spelare och ledare – en stark karaktär som lett sitt lag både på plan och vid sidan av. Sakis har varit en populär person i Akropolis IF som med sitt taktiska kunnande utvecklat verksamheten till det bättre.

Stort tack för allt du åstadkommit för Akropolis IF genom åren (2013-2021) och lycka till i din fortsatta karriär!