Tack för allt Georgios Gogas

söndag 13 juni 2021

Akropolis IF styrelse vill meddela och beklagar att Gergios Gogas har beslutat att avsluta sin roll som sportchef för föreningen.

Vi vill tacka Georgios Gogas för en lång och trogen tjänst hos Akropolis IF. På ideell basis har han lagt otroligt stor kraft och energi på att involvera sig i verksamheten vilket resulterat i en resa från division 4 till Svensk Elitfotboll.

Hela Akropolis IF vill tacka Georgios Gogas för allt han har åstadkommit genom åren.