Tack för allt Adhavan Rajamohan

måndag 14 december 2020

Akropolis IF första mål i elitfotbollen kommer för evigt vara nedskrivet med hans namn. Efter en poängrik höst har allt fler klubbar fått upp ögonen för duktige Rajamohan.

Adhavan Rajamohan gjorde 6 mål för Akropolis IF i årets upplaga av Superettan.

Adhavan Rajamohan har under sina åtta år i klubben bjudit på ett och annat trolleritrick. Med sin tekniska elegans har han så ofta – bjudit upp till dans – och fört Akropolis IF framåt mot framgångar. I år har det inte varit något undantag. Under Akropolis IF historiska debutsäsong i Superettan var det han som tände igång showen med skrik av glädje som sprudlade likt fyrverkeripjäser.

– Adhavan Rajamohan anslöt till oss för nästan åtta år sedan och har varit en bidragande faktor till Akropolis IF utveckling. Adhavan är en karaktär som ställer upp för laget i vått och torrt och med hjälp av hans insatser har vi fått se Akropolis IF klättra genom seriesystemen, upp till svensk elitfotboll, säger Sportchefen i Akropolis IF Georgios Gogas.

För Georgios Gogas (och många andra) blir det ett avsked med en person som gjort ett rejält avtryck under sin tid i klubben.

– Ser man bortom de rent sportsliga har ”Adde” alltid agerat som ett föredöme för Akropolis IF och varit extremt lojal i sitt agerande mot klubben. Jag har fått äran att följa Adhavans utveckling både på och vid sidan av planen under de senaste åren. Adhavan har gång efter annan visat vilken fantastisk fotbollsspelare han är, det är inte mer än rätt att han nu får chansen att röna framgångar i Allsvenskan, säger Sportchefen i Akropolis IF Georgios Gogas.

Det står nu klart att Adhavan Rajamohan lämnar Akropolis IF för spel med den Allsvenska nykomlingen Degerfors IF. Adhavan Rajamohan förtjänar all respekt för sina fina prestationer hos Akropolis IF och vi önskar honom all lycka framöver i Allsvenskan.