Sebastian Selin återvänder till Västerås SK

måndag 16 augusti 2021

Inför säsongen lånade Akropolis IF in Sebastian Selin från seriekollegorna Västerås SK. I dagarna har parterna kommit överens om att avbryta låneperioden i förtid.

Sebastian Selin höll nollan i Akropolis IF första segermatch i Superettan (2021) mot Falkenbergs FF.

Den 1:a april tidigare i år lånade Akropolis IF in en ung talangfull målvakt med framtiden framför sig. Tidigare den veckan hade Simon Lundgren skadad sig allvarligt i en träningsmatch mot Brommapojkarna, vilket gjorde att en ny spelare snabbt behövde komma in i föreningen för att konkurrera om platsen mellan stolparna. Valet föll på 18 årige Sebastian Selin som trots sin unga ålder redan hunnit med att debutera i Superettan och spela utomlands för den portugisiska klubben Vitoria SC Guimarães.

Under sin tid i Akropolis IF har Sebastian Selin varit en frisk fläkt. Med ett ständigt leende på läpparna har han bidragit med positiv energi och en vilja att alltid utvecklas på träningarna.

Totalt blev det tre framträdanden för Akropolis IF under 2021. Vi tackar Sebastian för hans tid hos oss och önskar honom stort lycka till i sin fortsatta karriär.