Publiksläpp inför matchen på Studenternas IP mellan Akropolis IF och Norrby IF

onsdag 14 juli 2021

Lördagen den 17:e juli klockan 13:00 tar Akropolis IF emot Norrby IF i Superettan. Nedan följer viktig information inför matchen.

I nuläget genomförs en ombyggnation av Grimsta IP, vilket gör det omöjligt att spela fotboll på arenan. Därav flyttas helgens match till Uppsala och Studenternas IP. Vi ber om ursäkt för problemet det medför att matchen spelas i en annan stad. Spelarna och föreningen behöver dock ert stöd mer än någonsin. Vi hoppas få se och höra så många av er på Studenternas IP i Uppsala.

Ingen kan göra allt – men tillsammans kan vi göra något.

Vi ser fram emot en spännande match med en härlig stämning på Studenternas IP – där eleganta aktioner på plan möts upp av pårop. Ert stöd från läktaren betyder mycket. Det såg vi inte minst i vinsten mot Vasalunds IF före sommaruppehållet. Tillsammans ser vi till att uppleva glädjens dag till helgen igen.

Biljettköp

Nu finns biljetterna till matchen ute till försäljning och först till kvarn gäller. Köp biljett här!

Vi ber vänligen att Akropolis IF:s årskortsinnehavare mejlar till kansli@akropolisif.com, så skickar vi ut din numrerade sittplats till matchen.

Mer information om arragemanget hittar ni under bilden.

Ert stöd betyder allt för oss.

Vad:
Akropolis IF – Norrby IF I Omgång 12 av Superettan.

När:
Lördagen den 17:e juli. Avspark sker klockan 13:00.

Var:
Studenternas IP. Underlaget är konstgräs.

När öppnar insläppet?
En timme före avspark. Inpassering sker endast genom huvudentréen på arenan. Observera att när du väl gjort entré är det principen utgång = hemgång som gäller. När du lämnat zonen för arenan har du inte tillgång att komma in igen.

På vilken plats ska jag sitta?
På arenan är det numrerade platser. Det är viktigt att du sätter dig på din angivna plats. Om du inte hittar din plats så kan du alltid fråga någon av publikvärdarna på arenan.

Ståplats är inte tillgängligt under nuvarande restriktioner.

Finns det handikappanpassade platser?
Ja, men i begränsat antal. Vid särskilda behov, vänligen ta kontakt med gustav.henschen@akropolisif.se i god tid innan avspark

Toaletter:
I anslutning till läktarsektionen finns det dam-,  herr- samt  handikappanpassad toaletter.

Övrig information inför ditt besök på arenan:
Då arenan är anpassad för ett smittsäkert arrangemang, undvik att ta med hundar, stora väskor och dylikt som kan orsaka trängsel.

Visa hänsyn till varandra och var lyhörd vid eventuell information från funktionärer på plats.

Förebyggande smittskyddsinformation:
Svensk fotboll har fått förtroendet att under vissa former släppa in publik i våra arenor, något vi är väldigt tacksamma för. Vi ska naturligtvis tillsammans förvalta förtroendet och framför allt vara rädda om varandra i dessa tider. För att minimera smittspridning är det viktigt att alla bidrar till efterlevnad av de direktiv vi har att förhålla oss till – tänk därför på följande:

• Gå inte på matchen om du känner dig det minsta förkyld/sjuk.
  •  I det fall du insjuknar under pågående match måste du omgående lämna. För att underlätta eventuell smittspårning så måste personalen meddelas om vilken sektion och stol du satt på.
  • Kom i god tid till arenan. Följ arrangörens anvisningar gällande insläpp.
  • Håll ett tydligt avstånd till varandra i kön – social distansering till närmsta person.
  • Värna personalens arbetsmiljö – håll social distansering.
  • Planera eventuella toalett- och kioskbesök på ett sådant sätt att social distansering hålls.
  • Följ och respektera de avspärrningar som finns i arenan.
  • Noggrann handhygien. Tvätta händerna ofta och noggrant med tvål och vatten.
  • Hosta eller nys i armvecket.
  • Undvik handskakningar och omfamningar.
  • Hemgång efter matchslut sker enligt arrangörens anvisningar för att undvika folksamlingar/trängsel.
  • Följ alltid arrangörens anvisningar gällande evenemanget.