På lördag slår Dennis Kött ett slag för AKRO!

onsdag 09 juni 2021

Ett stenkast från Grimsta IP ligger Dennis Kött & Charkuteri placerat. I butiken hittar vi inte bara en föredömlig grillmaster utan även en man med ett dunkande Akropolis IF hjärta. Dennis Theodoridis har följt laget vi alla älskar sedan 15 års ålder – sätt laget klättra genom seriesystemet, sätt spelare komma och gå och enligt honom själv kanske till och med sätt flest AKRO-matcher av alla.

Dennis Theodoridis utanför sin butik i Spånga.

Dennis! Det väntar ett Stockholmsderby inför publik på lördag. Vad sägs om det?
– Det är helt fantastisk att vi kan gå på fotboll för att se Akropolis IF igen. Det har man verkligen saknat. Det kommer bli jätteroligt att få komma på matchen, skrika lite som vanligt och äta en och annan souvlaki. Jag ser verkligen fram emot det. Jag har saknat att få stötta grabbarna och allt annat runt om kring, sade Dennis Theodoridis.

Vad tror du om själva matchen på lördag?
– Matchen är en tändvätska i sig själv. Det är derby vilket gör att alla säkert är jättetaggade – även Vasalunds IF – så det kan nog sluta hur som helst. Om vi ska ta tre poäng så behöver alla vara på tårna i 90 minuter. Jag hoppas matchen slutar till vår fördel och önskar laget lycka till, sade Dennis Theodoridis.

På bilden ser vi lite av utbudet som vi finner i butiken.

Dennis Kött & Charkuteri – är företaget för dig som älskar bra kött. I deras butik finner vi bland annat egenproducerad färs och korv med hög kötthalt. På frågan vad som är populärast och säljer bäst kommer just den egengjorda korven på tal.
– Det som säljer mest så här års är våra hemmagjorda korvar och entrecote – som passar bra till grillsäsongen. Entrecote är en stor säljare – vi har sex sju olika sorter – både svensk och bra import. Sen är såklart våra souvlakispets något som säljer bra och när vi grillar utanför butiken brukar de vara väldigt populärt. Så här års går grill och catering uppdrag väldigt bra. Det är en del slit, men det är väldigt roligt också, sade Dennis Theodoridis.

Vad passar då bra på en god souvlaki?
– Som tillbehör rekommenderar jag pitabröd, tzatziki, tomat och rödlök, det passar jättebra, sade Dennis Theodoridis.

På lördagen har ni chansen att smaka den omtalade souvlakin. Äntligen får vi spela inför publik igen och vad passar bättre än god souvlaki till det? Kom till Grimsta IP och stötta oss i Stockholmsderbyt mot Vasalunds IF samt avnjut mat i världsklass serverad av Dennis Kött & Charkuteri.

Passa på att säkra din biljett till matchen här!