Nu släpper vi vårat viktigaste årskort någonsin!

torsdag 01 april 2021

2020 var i alla avseenden ett speciellt år. På plan gjorde laget succé i Superettan men på läktarna gick vi miste om det viktigaste vi har, er supportrars närvaro. En anledning till vad som gör fotboll till en passion är att vackra mål och eleganta aktioner möts upp av publikens vrål. Saknaden av gemenskapen ni skapar på arenan, påminde oss ständigt i både med- och motgång.

Det nya spelåret är igång och Akropolis IF står inför spännande tider. Men för att nå hela vägen till toppen behöver vi ert stöd. Förening kostnader är de samma men i pandemins spår har inkomsterna minskat. För att fortsätta nå framgångar på plan och ha ett slagkraftig lag behöver vi ert stöd mer än någonsin. Tillsammans når vi framgångar!

Ingen kan göra allt – men alla kan göra något.

Framtiden är oviss och bara tiden kan utvisa hur många som kommer kunna se Akropolis spela live i år. Vi kan inte lova att ni kommer kunna gå på fotboll på samma sätt som ni vant er vid under kommande säsong, men vi kan ge er möjligheten att köpa ett årskort till herrarnas matcher och stötta föreningen.

Detta är ett årskort du köper om du vill stå med Akropolis IF, för att du behövs.

I årskortet ingår 15 matcher (om restriktionerna tillåter) får de med årskort förtur till Akropolis IF hemmamatcher.

Pris och betalning:

Pris: 1000 kr.
Betalning sker via Swish eller bankgiro. Vid betalning är det viktigt att ni uppger korrekt namn och adress till vilket årskortet ska skickas.

Swish: 1234060372
BG: 5507-3605

Bli Medlem

Ett annat sätt att stötta föreningen på i dessa tuffa tider är genom att bli medlem. I samband med seriestarten hoppas vi så många som möjligt tar tillfället i akt och blir medlem. Som medlem missar du inte en sekund av den spännande tid Akropolis IF är inne i. Samtidigt som du gör din stämma hörd kommer du kunna ta del av diverse erbjudanden.

Pris för enskild 300 kr
Pris för familj: 600 kr

Betalningssätt är detsamma som under rubriken för pris och betalning.

Vårt viktigaste årskort någonsin

Kontakta oss

Om du har frågor eller undrar över något kring ditt årskort, kontakta oss gärna på telefon 073-534 73 31 eller mejl gustav.henschen@akropolis-fotboll.se

Framöver kommer vi löpande att hålla er uppdaterade med försäljningen av årskort. Bland annat genom olika kampanjer, videoinslag och reportage.