Matchens lirare mot Örgryte IS

måndag 13 september 2021
Med 70% av rösterna utsåg ni supportrar Christian Rubio Sivodedov till matchens lirare.

Christian Rubio Sivodedov har legat bakom mycket i offensiv väg de senaste matcherna. I matchen mot Örgryte IS stod han för Akropolis IF enda mål – med teknisk elegans dribblade Rubio sig förbi ÖIS försvarana och avslutade showen med ett välplacerat skott intill den bortre stolpen – som där och då innebar att Akropolis IF tagit ledningen i matchen.

Med 70% av rösterna utsåg ni supportrar Christian Rubio Sivodedov till matchens AKRO-lirare. Vi gratulerar Svetlana Dyfverman som vinner en AKRO-boll. Stort GRATTIS Svetlana, kontakta gärna oss för att ta del av ditt pris.

Tvåa blev Alexander Abrahamsson och trea Linus Mattsson.