Linus Mattsson på landslagsuppdrag

tisdag 07 september 2021

Linus Mattsson fortsätter att vara ett givet namn i det svenska ungdomslandslaget.

Foto: Harald Weidinger -- På bilden ser vi Linus Mattsson i en match mot Östers IF.

Linus Mattsson är en av 20 spelare som blivit uttagen till P18-landslaget som i dagarna spelar dubbelandskamperna mot Finland.

Match nummer ett lagen emellan spelades i lördags. Trots en stark första halvlek av Sverige föll laget igenom i den andra och förlorade med 0-3. LInus Mattsson startade matchen.

Linus Mattsson har hittills stått för 1 start och 11 inhopp i Superettan 20201.