Låt oss presentera Akropolis IF suppleant till styrelsen

fredag 07 maj 2021

Vid klubbens årsmöte som hölls den 23:e februari tidigare i år tillsattes Karl Brander (Ordförande), Tina Bergström (Vice ordförande/Sekreterare) och Peter Borg (Ledamot) på stolarna i styrelsen. Det står även klart att Georgios Kiriakou valts till Suppleant. Nedan följer en kortare presentation av honom.

—-
Georgios Kiriakou, 43 år – Suppleant.
—-

Georgios är en trogen Akropolis IF supporter som sett laget spela fotboll i närmare 40 år. Dessutom har han tydliga kopplingar till föreningen som spelare i närmare tio år och med en far som varit väldigt involverat i volleybollsektionen. Både som lagledare och styrelsemedlem.

– Jag har en stark relation till föreningen. Jag har bilder från när jag var två år gammal – stod på Kista IP – och hejade fram Akropolis IF. Klubben står mig väldigt varmt om hjärtat. Mitt stora intresse för Akropolis IF, idrottsverksamheter och fotboll har gjort att jag känner mig manad till rollen i Akropolis IF styrelse, sade Georgios Kiriakou.

Utöver sitt stora intresse för fotbollen har Georgios en passion för försäljning – något han jobbat med hela sitt liv. Idag arbetar han som sales manager på Nestlé/Zoegas och har tack vare sin position utvecklat ett stort kontaktnärverk som han hoppas dra nytta av i sin styrelseroll hos Akropolis IF.

– Akropolis IF är en förening som vi måste vårda. När de låg i lägre division var laget som vilket annat fotbollslag som helst. Nu måste vi ta klubben till nästa nivå. Med den erfarenhet och nätverk som finns i styrelsen idag är det nåbart. Det är det jag kan bidra med i första hand, utöver det kontinuerliga arbetet som alltid finns.

Tillsammans med övriga i styrelsen strävar vi alla mot gemensamma mål.

– Jag och övriga i styrelsen bildar ett team. Vi kommer jobba mot att etablera Akropolis IF på elitnivå. För att vi ska lyckas med det så måste vi fokusera mer på vår ungdomsverksamhet. Den utgör en central grundsten för om vi ska lyckas inom elitfotbollen, sade Georgios Kiriakou.

Avslutningsvis manar Georgios Kiriakou att det finns flera sett för supportrarna att stötta klubben i dessa tuffa tider. Genom att köpa ditt årskort är du med klubben i ”ur och skur och som medlem missar du inte en sekund av den spännande tid Akropolis IF är inne i. Samtidigt som du gör din stämma hörd kommer du kunna ta del av diverse erbjudanden.

Ingen kan göra allt – men alla kan göra något.