Kristoffer Grauberg Lepik uttagen till Estlands U21-landslag

tisdag 01 juni 2021

Akropolis estniska anfallare gör sig redo för landslagsamling.

Foto: Harres photography. På bilden ser vi Kristoffer Grauberg Lepik i en match mot Landskrona BOIS.

Det stundar ett landslagsuppehåll med fokus på EM-mästerskapet men även U21-landslagen kommer att vara aktiva. I dagarna har vi mötts av beskedet att Akropolis IF inlånade anfallare Kristoffer Grauberg Lepik blivit kallad till Estlands landslagsamling. För Grauberg Lepik innebär det att han under måndagen reser till Estland för att bli en del av den trupp som ska träningsspela mot Litauen och EM-kvala mot Österrike.

Speldatum för matcherna:
Träningsmatch mot Litauen den 4:e juni.
EM-Kval mot Österrike den 8:e juni.