Kristoffer Grauberg Lepik uttagen till Estlands U21-landslag

torsdag 02 september 2021

Det är med stolthet som vi meddelar att Kristoffer Grauberg Lepik än en gång blivit uttagen i Estlands U-21 trupp.

Foto: Harres Photography -- På bilden ser vi Kristoffer Grauber Lepik i en match mot Östers IF.

Kristoffer Grauberg Lepik börjar göra allt större avtryck hos Akropolis IF och har de senaste månaderna varit en given spelare i matchtruppen. Ett mål i Svenska Cupen har följts upp av flera pigga inhopp, där han flera gånger varit på vippen att göra mål. Den ambitiösa 20-åringens vilja att ständig utvecklas och göra sitt bästa har inte gått den estländska ledningen förbi. I dagarna reser Grauberg Lepik till Estland för att bli en del av den trupp som ska EM-kvalspela mot Finland och Norge.

Speldatum för matcherna:
EM-Kval mot Finland den 3:e september.
EM-Kval mot Norge den 7:e september.