Kewin Ohlsson Lounis uttagen till landslagssamling på Öland

onsdag 28 juli 2021

Kewin Ohlsson Lounis gör sig redo för landslagsamling. Mellan 9-13 augusti samlas P04-landslaget på Öland för ett landslagsläger.

Foto: Joakim Hall -- Totalt har det blivit 4 inhopp och ett mål i Superettan för Kewin Ohlsson Lounis.

Till landslagssamlingen är 46 spelare från olika klubbar i Sverige kallade. Kewin Ohlsson Lounis är en av dem.

Kewin har burit Akropolis IF tröjan sedan ung ålder. Inför säsongen skrev han på ett A-lags kontrakt med Akropolis IF och det dröjde inte länge förrän debuten i Superettan kom. Endast 17 år gammal har han dessutom fått känna på känslan att göra mål i Superettan. I matchen mot Falkenbergs FF blev han matchvinnare med matchens enda mål – vilket innebar Akropolis IF första trepoängare för året.

Prestationen i Superettan har gett eko. Vi hos Akropolis IF är såklart oerhört stolta över att en av våra ungdomar tagit sig hela vägen till det blågula landslaget och önskar Kewin stort lycka till.