Inför matchen mot Trelleborgs FF

söndag 31 oktober 2021

Det börjar dra ihop sig till match. För andra helgen i rad gästas Akropolis IF av ett lag från Skåne, – och senast gick det bra.

Akropolis IF vs Trelleborgs FF
Söndagen den 31:e oktober, klockan 13:00, Grimsta IP.

Matchen går att följa hos discovery+ eller genom att se matchen live. Köp din biljett här!

Foto: Björn Sandberg.

Matchens företag:

Matchen presenteras i samarbete med Dennis Kött & Charkuteri – företaget för dig som älskar bra kött. Med mångårig erfarenhet och hög kvalité på Kött & Charkuteri maler de bland annat egen färs, gör egna korvar med hög kötthalt och lagar husmanskost till lunch varje dag. Med hög kunskap inom området vaskar de fram guldkornen bland chark- och köttföretagen i Sverige och världen för att gynna tillverkare som använder så få tillsatser som möjligt.

Klicka in på deras hemsida för att ta del av företagets tjänster och erbjudanden.

Om Motståndarna.

Trelleborgs FF släppte verkligen på handbromsen senast när laget besegrade AFC Eskilstuna med fyra bollar mot noll. Innan dess hade tabell femman gått segerlös i sex raka matcher och inte vunnit sedan den 11:e september. Tillbaka på segerspåret igen jagar TFF en sista chans att nå kvalplatsen till Allsvenskan.

Under ledningen av Kristian Haynes ställer formerar sig Trelleborgs FF i en 4-2-3-1 uppställning där spelare som Johan Blomberg och Petar Petrovic särskilt sticker ut.

Foto: Björn Sandberg.

Andrew Stadler om matchen:

Ni stod för en mycket bra prestation senast mot Landskrona BoIS. Vad var det som fungerade i den matchen?
-Vi spelade som ett lag och kämpade tillsammans för att vinna! Sen tycker jag vi spelade med förtroende för varandra och det var viktigt för oss att göra första målet.

Bara fyra matcher kvar på säsongen. Vad gäller för att få så många poäng som mjöligt?
– Vi måste försätt att spela som vi gjorde mot Landskrona BoIS och bara kämpa helt ärligt. Alla måste ge 100%.

På söndag gästas vi av nästa skånelag – Trelleborgs FF. Vad är de för lag?
– De spelar en offensiva fotboll och är bra på kontringar men i Superettan kan alla vinna mot alla så jag tror vi har en jättebra chans att ta poäng imorgon. Trelleborgs FF måste vinna för att nå till kvalplats så ska bli en roligt match tycker jag!