Inför matchen mot Norrby IF

söndag 22 augusti 2021

Efter att ha avancerat vidare i Svenska Cupen – återgår vardagen till det vanliga – det vill säga matchande i Superettan. Under måndagen väntar spel mot serie 4:an på en utav Superettans största arenor.

Matchen följer ni på discovery+. Klicka här för att komma direkt till matchen.

Norrby IF vs Akropolis IF.
Måndagen den 23:e augusti, kl 19:00, Borås Arena.

Matchens företag:

Matchen presenteras i samarbete med Traveller Buss AB. Traveller Buss är ett välkänt varumärke på Stockholms gator. Företaget erbjuder er högklassiga miljövänliga bussresor med högt fokus på kundrelationer och ett säkerhetstänk i framkant! Bussbolaget är din partner för tryggare resor och erbjuder bland annat beställningstrafik/chartertrafik, skolskjutstrafik och närtrafik med hållbara transporter där kvalitén är i fokus. Klicka in på deras hemsida för att ta del av företagets tjänster och erbjudanden.

Kristoffer Grauberg Lepik om avancemanget i Svenska Cupen och kommande match i Superettan.