Inför matchen mot Landskrona BOIS

lördag 24 april 2021

Landskrona BoIS vs Akropolis IF.
Söndagen den 25:e april, klockan 13:00, Landskrona IP.

Matcherna i Superettan spelas fortfarande utan publik men går att se – https://www.discoveryplus.se/sport/fotboll/superettan/landskrona-bois-akropolis-if/

Skaffa det abonnemang som passar dig på discovery+ så går en betydande summa tillbaka till klubben. Missa inte kanonerbjudandet på årspaketet.

Använd denna länk när du beställer matchen så får Akropolis IF ekonomisk kickback.

Matchens lirare

Rösta på matchens lirare och vinn fina priser. Vid varje match som Akropolis IF spelar har ni supportrar chansen att tycka till om planens gigant. Vem stod för det vackraste målet, spektakuläraste aktionen eller bästa brytningen. In och tyck till. Genom att rösta på matchen lirare stödjer du Akropolis IF, samtidigt som du själv har chans att vinna priser och värdecheckar.

Stödbiljett

#visaerafärger och stå bakom Akropolis IF när det betyder som mest. Stötta Akropolis IF under de publikfria matcherna – genom att köpa stödbiljetter. Vi hoppas kunna få se, träffa och höra er på Grimsta IP inom en snar framtid. Till dess är detta ett utmärkt tillfälle att visa för spelarna och klubben att ni är med dem i ”ur och skur”. Det får spelarna att prestera det där lilla extra ute på plan.

Spaningar inför matchen:

Hur reagerar Akropolis IF efter en tuff inledning på seriespelet?

Från ett snabbt konstgräsunderlag på Grimsta IP till en betydligt långsammare naturgräsplan på Landskrona IP, hur påverkar det Akropolis IF spel?

Nykomlingarna Landskrona BoIS har inlett seriespelet starkt och placerar sig på en fjärdeplats i Superettan inför matchen med Akropolis IF.

Inför matchen med Cesar Weilid:

Tungt resultat föregående helg, har ni samlat nytt mod i veckan som gått?

– Förra matchen var givetvis tuff. Det är bara att lära sig av våra misstag och förbättra de delarna. Nu är det en ny match och vi är alltid lika hungriga på 3 poäng, förra veckans resultat kommer inte påverka söndagens prestation, sade Cesar Weilid.

Vad var det som gick fel i matchen mot AFC och är det något ni tränat extra på?

– Det som var jobbigast mot AFC var att vi kändes uddlösa när vi jagade kvittering. Dock så är tre insläppta mål inte godkänt överhuvudtaget. Vi har helt enkelt jobbat hårt på att förbättra både offensiven och defensiven inför matchen med Landskrona BoIS, sade Cesar Weilid.

Chans till revansch imorgon mot Landskrona BoIS. Hur är känslan inför matchen?

– Känslan är att det kommer vara en tuff match mot ett lag som slog oss i cupen. Jag känner att det som alltid är viktigt att ta 3poäng, känslan i gruppen är att vi vill det här väldigt mycket, sade Cesar Weilid.

Somliga påstår att spela på konstgräs kontra naturgräs är som två olika sporter: Är det svårt att gå från konstgräs (Grimsta IP) till naturgräs (Landskrona IP). Tar det utryck i taktik/spelet på plan?

– Självklart är det stor skillnad på ett vattnat konstgräs på Grimsta IP och Landskronas hemmaplan som är naturgräs men det är lika för bägge lagen. Jag tror att båda lagen kommer anpassa sitt spel på ett eller annat sätt, sade Cesar Weilid.

Svensk Elitfotboll (SEF) har dragit igång kampanjen #visaerafärger. Vad har du att säga till våra supportrar som suktar efter att få komma och se er spela.

– Jag tycker att det är otroligt tråkigt att fansen fortfarande inte kan komma och visa sitt stöd. När de är på plats så skapas alltid en extra speciell atmosfär kring matchen, men vi ger alltid 100% oavsett om dem är på plats eller inte. Om våra supportrar känner att de vill sponsra oss genom stödbiljetten som klubben erbjudit så vore det otroligt uppskattat. Det är fortfarande en jobbig tid för Akropolis och all er hjälp bidrar till en stark framtid tillsammans, sade Cesar Weilid.