Inför matchen mot Jönköping Södra

tisdag 28 september 2021

Med en derbyseger i ryggen tar vi sikte på en ny vecka fylld av matcher. Superettan har gått in i sin sista tredjedel. Vilket betyder att varje match blir av stor vikt när poängen ska spelas in.

Foto: Said Ina Badri.

Biljettköp

Nu finns biljetterna till matchen ute till försäljning och först till kvarn gäller. Köp biljett här!

Ert stöd hjälper oss!

Till omgångarna som kommer väntar två hemmamatcher för Akropolis IF. Ta med någon du håller kär till Grimsta IP så hoppas vi bjuda på eleganta aktioner på plan.

Vi jagar en tryggare tabellplacering, men utan er support blir den svårare att nå. Låt oss tillsammans sluta upp och skapa en härlig stämning som bidrar till att spelarna löper några extra meter. Vilket ofta leder till tre poäng.

Ingen kan göra allt – men tillsammans kan vi göra något.

Kom och stötta oss på onsdag så går vi för andra segern i rad. Imorgon spelar vi mot Jönköping Södra – en match som ni inte vill missa. Säkra din plats på arenan till denna fotbollsfest. Vi önskar er alla, såväl som gästande lag och JSödra supportrar varmt välkomna till Grimsta IP den 29:e september klockan 19:00.