Nyheter

Inför matchen mot Falkenbergs FF

fredag 28 maj 2021

Akropolis IF vs Falkenbergs FF.
Lördagen den 29:e maj, klockan 15:00, Grimsta IP.

 

Matchen går att följa via länken nedan.
https://www.discoveryplus.se/sport/fotboll/superettan/akropolis-if-falkenbergs-ff/

Matchens företag:

Matchen presenteras i samarbete med BSIS. BSIS är din städspecialist i Stockholm. BSIS är till för att bistå företag, organisationer och myndigheter med högkvalitativa städ- och servicetjänster som möter kundens förväntningar. Företaget ser till att  leverera rätt service i rätt tid och med fokus på kundservice och samarbete. Klicka in på deras hemsida för att ta del av företagets tjänster och erbjudanden.

 

 

Visste ni att…

Ni nu hittar oss på www.akropolisif.se följd de senaste nyhetsuppdateringarna runt klubben och få full inblick i allt som händer i verksamheten. Varmt välkommna!

 

Falkenbergs IF trillade ifjol ur Allsvenskan efter att ha slutat på en 16:e plats. Tillbaka i Superettan har laget vid havet möts av kraftiga vindar. I början på veckan fick Falkenbergs FF cheftränare Hans Eklund lämna sitt uppdrag.

 

Bryts måltorkan på Grimsta IP för hemmalaget? Laget var blott mållösa en enda gång i fjol, vilket var premiären hemma mot Dalkurds FF.

 

Klicka på länken för att komma till intervjun.

 

Spelarkommentarer från Andrew Stadler:

Vi kommer från två sura 0-1 förluster. Hur var matchen senast mot IFK Värnamo?

– Det var tufft eftersom vi släppte in ett tidigt mål. Efter att deras spelare blivit utvisad backade de hem och försvarade sig. IFK Värnamo gjorde det svårt för oss att komma till målchanser. Vi skapade knappt någonting. Vi måste tro på vad vi gör, ta nya tag och komma ut till matchen imorgon med mer energi. Jag hoppas att vi vinner, sade Andrew Stadler.

 

Vad blir viktigt mot Falkebergs FF som precis bytt tränare och ligger några poäng före oss i tabellen?

– Ha tålamod, försöka spela fotboll som vanligt och inte tänka för mycket på tabellen. Jag tror det är viktigast. Mycket handlar om att få tillbaka självförtroende och göra rätt saker. Om vi lyckas med det är jag säker på att vi vinner snart. Hoppas det blir imorgon, sade Andrew Stadler.

 

För egen del hur har säsongsinledningen varit?

– Okej. Den har varit upp och ner. Jag tror vi alla kan mycket bättre än vad vi hittills visat. Det är bara att fortsätta kämpa och försöka höja sig tills jag spelar så bra jag kan, sade Andrew Stadler.

 

Tre matcher återstår innan EM-uppehållet. Vad har du för planer under sommaren?

– Vara med min tjej och njuta av Stockholm, men innan dess är det viktiga matcher kvar att spela. Jag hoppas vi kan vinna minst två av de tre matcher som återstår innan uppehållet. Det skulle ge oss en bättre utgång till hösten. Vi ger allt de matcher som återstår – med fokus på morgondagens match mot Falkenbergs FF. Tar vi en match i taget och ger vårt allt tror jag situationen vi är i kommer bli bättre ganska snart, avslutade Andrew Stadler.

 

Vi tackar Andrew Stadler för att de tog sig tid att prata med oss.

Annons

Footer

Akropolis IF

Akropolis IF grundades 1968 och har sedan dess varit en familjär klubb, engagerar sig aktivt för utökad integration och acceptans i samhället och erbjuder ungdomar både meningsfull fritidssysselsättning, kvalificerat hjälp och fotbollsutbildning att lyckas via fotbollen.

Kontakt

Akropolis IF
Box 1129
164 22 Kista


Telefon: 0702304605

kansli@akropolisif.com