Nyheter

Fredrik Hammar förlänger sitt kontrakt

torsdag 01 juli 2021

Fredrik Hammar blir kvar i Akropolis IF. Idag har han signerat ett nytt kontrakt med sitt namn.

 

Hammar återvände till Svensk fotboll och Akropolis IF inför årets säsong och har varit given på det centrala innermittfältet under säsongsinledningen. Med lärdomar från de brittiska öarna och spel i Championship har han från sin position på plan visat att han kan föra spelet med elegans samt ta den fysiska kampen. Hittills har han noterats för 10 framträdanden i Superettan.

Se Fredriks kommentarer under bilden.

Jag är väldigt glad över att ha förlängt. Det känns väldigt kul och spännande att få fortsätta i Akropolis IF. Jag trivs otroligt bra i gruppen. Även fast resultaten kanske inte alltid varit på vår sida har det varit roligt att komma till Grimsta IP och träna varje dag, sade Fredrik Hammar.

Hammar fortsätter sitt resonemang med att säga:

– Jag är lite besviken över poängutdelningen under våren. Den har inte varit tillräckligt bra, men jag tror vi som grupp har mycket kvar att ge. Under en ny ledning och med en ny tränare hoppas jag vi kan spela till oss mer poäng för att på så sätt sluta högre upp i tabellen.

Kontraktet sträcker sig över nästa säsong. Vilket innebär att Fredrik Hammar kommer klä sig i Akropolis IF kläder i 1,5 år till.

Annons

Footer

Akropolis IF

Akropolis IF grundades 1968 och har sedan dess varit en familjär klubb, engagerar sig aktivt för utökad integration och acceptans i samhället och erbjuder ungdomar både meningsfull fritidssysselsättning, kvalificerat hjälp och fotbollsutbildning att lyckas via fotbollen.

Kontakt

Akropolis IF
Box 1129
164 22 Kista


Telefon: 0702304605

kansli@akropolisif.com