Ett blåvitt möte väntar i omgång 2 av Svenska Cupen

onsdag 14 juli 2021

Tidigare idag lottades den andra omgången av Svenska Cupen. Motståndet blir ett annat blåvit lag från Stockholm. I mitten av augusti möter vi division 2 klubben IFK Lidingö FK.

Den 18-19 augusti är det dags för andra omgången av Svenska Cupen där seger krävs för avancemang till gruppspelet i början av nästa år. De 32 SEF-lagen har lottats mot 32 distriktslag i de lägre divisionerna – som alla får fördel av hemmaplan. För Akropolis IF:s del föll lotten på IFK Lidingö FK, hemmahörandes i division 2 Norra Svealand där de för närvarande toppar serien.