Nyheter

Biljettsläpp till säsongens viktigaste match

söndag 14 november 2021

Alla till Grimsta IP. Akropolis IF spelar för att säkra nytt kontrakt till Superettan 2022 i säsongens sista hemmamatch.

Avspark klockan 15:00 den 21:a november på Grimsta IP.
Avspark klockan 15:00 den 21:a november på Grimsta IP.

Det är mycket som står på spel under de avslutande omgångarna i Superettan. Om en vecka behöver vi all support vi kan få från läktarhåll. Kom och heja fram oss i form av en tolfte spelare, så spelar vi med en man mer i säsongens viktigaste match mot GAIS.

Vi jagar en plats i Superettan till 2022, men utan er support blir den svårare att nå. Låt oss tillsammans sluta upp och skapa en härlig stämning som bidrar till att spelarna löper några extra meter. Vilket ofta leder till tre poäng.

Vi seger ökar chanserna till fortsatt spel i Superettan markant. Säsongens sista hemmamatch – med mycket på spel – vill ni inte missa.

Biljettköp

Nu finns biljetterna till matchen ute till försäljning och först till kvarn gäller. Köp biljett här!

Ert stöd hjälper oss!

Ingen kan göra allt – men tillsammans kan vi göra något.

Annons

Footer

Akropolis IF

Akropolis IF grundades 1968 och har sedan dess varit en familjär klubb, engagerar sig aktivt för utökad integration och acceptans i samhället och erbjuder ungdomar både meningsfull fritidssysselsättning, kvalificerat hjälp och fotbollsutbildning att lyckas via fotbollen.

Kontakt

Akropolis IF
Box 1129
164 22 Kista


Telefon: 0702304605

kansli@akropolisif.com