Biljettinformation inför kvalmatcherna mot Skövde AIK

tisdag 30 november 2021

Säsongen är inte över för Akropolis IF. I veckan spelar laget dubbla kvalmatcher mot Skövde AIK och laget behöver all support de kan få.

Kom och heja fram oss till fortsatt spel i elitdivisionerna.

Mötet med Skövde AIK tar sin start på bortaplan. Torsdagen den 2:a december klockan 19:00 spelas det första mötet mellan lagen. Skövde AIK får med andra ord hemmafördel i den första matchen – men returen och avgörandet sker på Grimsta IP.

Följ denna dramatiska upplösning på säsongen live. Säkra din biljett till matchen redan idag så fyller vi arenan till på söndag. Tillsammans kan vi alla bidra till att hjälpa spelarna och laget AKROPOLIS IF kvar i Superettan.

Biljettköp

Nu finns biljetterna till matchen ute till försäljning och först till kvarn gäller. Köp biljett här.

Vi önskar även Skövde AIK supportrarna varmt välkomna till Grimsta IP. För köp av biljett till (bortastå) sektionen som är till för er anger ni koden 1919.

Vid övriga frågor ber vi er vänligen att mejla till kansli@akropolisif.se.