Biljettinformation: Akropolis IF – Västerås SK

torsdag 02 september 2021

Söndagen den 19:e september klockan 13:00 tar Akropolis IF emot Västerås SK i Superettan. Nedan följer viktig information om biljettköp till matchen.

Foto: Harres Photography -- Vi är laddade, vi är redo.

Matcherna i Superettan duggar tätt. Till omgångarna som kommer väntar två bortamatcher i rad för Akropolis IF – vilket betyder att laget kommer befinna sig på resande fot. Imorgon sätter sig truppen i bussen för att ta den långa resan till kusten där laget vid havet står för motståndet. Efter matchen mot Falkenbergs FF stannar vi till som snabbast i Göteborg för att spela mot Örgryte IS innan det blir dags att åter få spela en hemmamatch på Grimsta IP inför våra älskade supportrar.

Två otroligt spännande matcher mot lag i liknande tabellsituation som oss väntar innan nästa hemmamatch – en match som även den kan komma att bli en rejäl drabbning – som ni inte vill missa. Redan nu går det bra att köpa biljett till denna fotbollsfest. Vi önskar våra supportrar såväl som gästande lag och VSK supportrar varmt välkomna till Grimsta IP den 19:e september klockan 13:00.

Mer information om evenemanget kommer komma veckan innan matchdagen.

Biljettköp

Nu finns biljetterna till matchen ute till försäljning och först till kvarn gäller. Köp biljett här!

Vid köp av biljett så är sektion F (ståplats avsedd för 80 personer) samt sektion E och Ex endast till för Västerås SK supportrar. Ange koden vsk1904 vid genomförande av köp till dessa sektioner.

Vi ber vänligen att Akropolis IF:s årskortsinnehavare mejlar till emil.ericsson-ahari@akropolisif.se, så skickar vi ut din numrerade sittplats till matchen.