Biljettinformation: Akropolis IF – Östers IF

söndag 01 augusti 2021

Tisdagen den 3:e augusti klockan 19:00 tar Akropolis IF emot Östers IF i Superettan. Nedan följer viktig information inför matchen.

Fotbollsplanen på Grimsta IP börjar närma sig speldugligt skick men än så länge ser platsen mer ut som en byggarbetsplats än fotbollsarena – vilket gör att vår andra hemmamatch i rad flyttas till Studenternas IP i Uppsala.  Vi ber om ursäkt för problemet det medför att matchen spelas i en annan stad. Spelarna och föreningen behöver dock ert stöd mer än någonsin. Vi hoppas få se och höra så många av er på Studenternas IP.

Ingen kan göra allt – men tillsammans kan vi göra något.

Vi ser fram emot en spännande match med en härlig stämning på Studenternas IP – där eleganta aktioner på plan möts upp av pårop. Ert stöd från läktaren betyder mycket.

Biljettköp

Nu finns biljetterna till matchen ute till försäljning och först till kvarn gäller. Köp biljett här!

Vid bokning av plats så är sektion 7 endast till för bortasupportrar.

Vi ber vänligen att Akropolis IF:s årskortsinnehavare mejlar till emil.ericsson-ahari@akropolisif.se, så skickar vi ut din numrerade sittplats till matchen.

Mer information om arragemanget hittar ni under bilden.

Matchen spelas på Studenternas IP.

Vad:
Akropolis IF – Östers IF I Omgång 14 av Superettan.

När:
Tisdagen den 3:e augusti. Avspark sker klockan 19:00.

Var:
Studenternas IP. Underlaget är konstgräs.

När öppnar insläppett?
Vi öppnar upp för insläpp på arenan en timme före avspark.  Inpassering sker endast genom huvudentrén på arenan. Observera att när du väl gjort entré är det principen utgång = hemgång som gäller. När du lämnat zonen för arenan har du inte tillgång att komma in igen.

Vi önskar båda lagens supportrar varmt välkomna till Studenternas IP i Uppsala och ser fram emot en spännande match.

Övrig information inför ditt besök på arenan:
Covidsmittan finns fortfarande bland. Därför måste vi fortsätta vara försiktiga så att vi inte sprider den vidare. Då arenan är anpassad för ett smittsäkert arrangemang, undvik att ta med hundar, stora väskor och dylikt som kan orsaka trängsel.

Visa hänsyn till varandra och var lyhörd vid eventuell information från funktionärer på plats

I texten som följer har vi samlat ihop alla de regler och uppmaningar som är kopplade till smittskydd och som gäller på Studenternas IP i samband med matchen.

Förebyggande smittskyddsinformation:
Svensk fotboll har fått förtroendet att under vissa former släppa in publik i våra arenor, något vi är väldigt tacksamma för. Vi ska naturligtvis tillsammans förvalta förtroendet och framför allt vara rädda om varandra i dessa tider. För att minimera smittspridning är det viktigt att alla bidrar till efterlevnad av de direktiv vi har att förhålla oss till – tänk därför på följande:

• Gå inte på matchen om du känner dig det minsta förkyld/sjuk.
  •  I det fall du insjuknar under pågående match måste du omgående lämna. För att underlätta eventuell smittspårning så måste personalen meddelas om vilken sektion och stol du satt på.
  • Kom i god tid till arenan. Följ arrangörens anvisningar gällande insläpp.
  • Håll ett tydligt avstånd till varandra i kön – social distansering till närmsta person.
  • Värna personalens arbetsmiljö – håll social distansering.
  • Planera eventuella toalett- och kioskbesök på ett sådant sätt att social distansering hålls.
  • Följ och respektera de avspärrningar som finns i arenan.
  • Noggrann handhygien. Tvätta händerna ofta och noggrant med tvål och vatten.
  • Hosta eller nys i armvecket.
  • Undvik handskakningar och omfamningar.
  • Hemgång efter matchslut sker enligt arrangörens anvisningar för att undvika folksamlingar/trängsel.
  • Följ alltid arrangörens anvisningar gällande evenemanget.