Biljettinformation: Akropolis IF – IFK Värnamo

torsdag 26 augusti 2021

Måndagen den 30:e augusti klockan 19:00 tar Akropolis IF emot IFK Värnamo i Superettan. Nedan följer viktig information inför matchen.

På måndag spelas en match i Superettan som ni inte vill missa. Seriens två formstarkaste lag kliver ut på Grimsta IP:s konstgräs för att göra upp om tre poäng.

Ingen kan göra allt – men tillsammans kan vi göra något.

Vi ser fram emot en spännande match med en härlig stämning på Grimsta IP – där eleganta aktioner på plan möts upp av pårop. Kom och stötta oss på måndag mot IFK Värnamo så går vi tillsammans för andra raka segern. Ert stöd betyder väldigt mycket för oss och kan bidra till att spelarna på plan löper några extra meter. Vilket ofta leder till tre poäng.

Biljettköp

Nu finns biljetterna till matchen ute till försäljning och först till kvarn gäller. Köp biljett här!

Vid köp av biljett så är sektion F endast till för bortasupportrar.

Vi ber vänligen att Akropolis IF:s årskortsinnehavare mejlar till emil.ericsson-ahari@akropolisif.se, så skickar vi ut din numrerade sittplats till matchen.

Mer information om arrangemanget hittar ni under bilden.

Översiktskarta över Grimsta IP.

Vad:
Akropolis IF – IFK Värnamo I Omgång 18 av Superettan.

När:
Måndagen den 30:e augusti. Avspark sker klockan 19:00.

Var:
Grimsta IP. Underlaget är konstgräs.

När öppnar insläppet?
Vi öppnar upp för insläpp på arenan en timme före avspark. Inpassering sker endast genom huvudentrén på arenan. Observera att när du väl gjort entré är det principen utgång = hemgång som gäller. När du lämnat zonen för arenan har du inte tillgång att komma in igen.

Vi önskar båda lagens supportrar varmt välkomna till Grimsta IP.

Finns det handikappanpassade platser?
Ja, men i begränsat antal. Vid särskilda behov, vänligen ta kontakt med gustav.henschen@akropolisif.se i god tid innan avspark

Toaletter:
I anslutning till läktarsektionen finns det dam-,  herr- samt  handikappanpassad toaletter.

Vänligen håll avstånd på minst en meter när du köar.

Finns det någon kiosk på plats?

På arenan kommer det även finnas utsatta platser där vi säljer varma- och kalla drycker, godis, fikabröd med mera. Betalning sker via Swish.

Vänligen håll avstånd på minst en meter när du köar.

Övrig information inför ditt besök på arenan:
Covidsmittan finns fortfarande bland oss. Därför måste vi fortsätta vara försiktiga så att vi inte sprider den vidare. Då arenan är anpassad för ett smittsäkert arrangemang, undvik att ta med hundar, stora väskor och dylikt som kan orsaka trängsel.

Visa hänsyn till varandra och var lyhörd vid eventuell information från funktionärer på plats.

I texten som följer har vi tillsammans med SEF samlat ihop alla de regler och uppmaningar som är kopplade till smittskydd och som gäller på Grimsta IP i samband med matchen.

Tillsammans med Svensk Elitfotboll välkomnar vi er tillbaka till Grimsta IP.

Förebyggande smittskyddsinformation:
Svensk fotboll har fått förtroendet att under vissa former släppa in publik i våra arenor, något vi är väldigt tacksamma för. Vi ska naturligtvis tillsammans förvalta förtroendet och framför allt vara rädda om varandra i dessa tider. För att minimera smittspridning är det viktigt att alla bidrar till efterlevnad av de direktiv vi har att förhålla oss till – tänk därför på följande:

• Gå inte på matchen om du känner dig det minsta förkyld/sjuk.
  •  I det fall du insjuknar under pågående match måste du omgående lämna. För att underlätta eventuell smittspårning så måste personalen meddelas om vilken sektion och stol du satt på.
  • Kom i god tid till arenan. Följ arrangörens anvisningar gällande insläpp.
  • Håll ett tydligt avstånd till varandra i kön – social distansering till närmsta person.
  • Värna personalens arbetsmiljö – håll social distansering.
  • Planera eventuella toalett- och kioskbesök på ett sådant sätt att social distansering hålls.
  • Följ och respektera de avspärrningar som finns i arenan.
  • Noggrann handhygien. Tvätta händerna ofta och noggrant med tvål och vatten.
  • Hosta eller nys i armvecket.
  • Undvik handskakningar och omfamningar.
  • Hemgång efter matchslut sker enligt arrangörens anvisningar för att undvika folksamlingar/trängsel.
  • Följ alltid arrangörens anvisningar gällande evenemanget.