Biljettinformation: Akropolis IF – Helsingborgs IF

tisdag 10 augusti 2021

Lördagen den 14:e augusti klockan 15:00 tar Akropolis IF emot Helsingborgs IF i Superettan. Nedan följer viktig information inför matchen.

Vi är tillbaka på Grimsta IP! Under sommaren har Grimsta IP genomgått en ombyggnation vilket inte gjort det möjligt att nyttja fotbollsplanen. Med anledning av detta behövde vi finna en annan ort att spela på och valet föll på Studenternas IP (Akropolis IF reservarena). I de två senaste hemmamatcherna har ni fått se oss spela våra matcher i Uppsala – dryga timmen från Grimsta IP. Till helgens match mot Helsingborgs IF återvänder vi till vårt kära hem och arenan som vi vid så många tillfällen visat oss svårslagna på.

Ingen kan göra allt – men tillsammans kan vi göra något.

Vi ser fram emot en spännande match med en härlig stämning på Grimsta IP – där eleganta aktioner på plan möts upp av pårop. In till matchen kommer vi med två raka vinster som tar oss uppåt i en väldigt jämn Superettan tabell. Kom och stötta oss på lördag mot Helsingborgs IF så går vi tillsammans för tredje segern i rad. Ert stöd betyder väldigt mycket för oss och kan bidra till att spelarna på plan löper några extra meter. Vilket ofta leder till tre poäng.

Biljettköp

Nu finns biljetterna till matchen ute till försäljning och först till kvarn gäller. Köp biljett här!

Vi önskar även Helsingborgs IF supportrarna varmt välkomna till Grimsta IP. För köp av biljett till (bortastå) sektionen som är till för er anger ni koden hif1907.

Vi ber vänligen att Akropolis IF:s årskortsinnehavare mejlar till emil.ericsson-ahari@akropolisif.se, så skickar vi ut din numrerade sittplats till matchen.

Mer information om arrangemanget hittar ni under bilden.

Matchen spelas på Grimsta IP.
Översiktskarta över Grimsta IP.

Vad:
Akropolis IF – Helsingborgs IF I Omgång 16 av Superettan.

När:
Lördagen den 14:e augusti. Avspark sker klockan 15:00.

Var:
Grimsta IP. Underlaget är konstgräs.

När öppnar insläppet?
Vi öppnar upp för insläpp på arenan en timme före avspark. Inpassering sker endast genom huvudentrén på arenan. Observera att när du väl gjort entré är det principen utgång = hemgång som gäller. När du lämnat zonen för arenan har du inte tillgång att komma in igen.

Vi önskar båda lagens supportrar varmt välkomna till Grimsta IP.

Finns det handikappanpassade platser?
Ja, men i begränsat antal. Vid särskilda behov, vänligen ta kontakt med gustav.henschen@akropolisif.se i god tid innan avspark.

Toaletter:
I anslutning till läktarsektionen finns det dam-,  herr- samt  handikappanpassad toaletter.

Vänligen håll avstånd på minst en meter när du köar.

Finns det någon kiosk på plats?

På arenan kommer det även finnas utsatta platser där vi säljer varma- och kalla drycker, godis, fikabröd med mera. Betalning sker via Swish.

Vänligen håll avstånd på minst en meter när du köar.

Övrig information inför ditt besök på arenan:
Covidsmittan finns fortfarande bland oss. Därför måste vi fortsätta vara försiktiga så att vi inte sprider den vidare. Då arenan är anpassad för ett smittsäkert arrangemang, undvik att ta med hundar, stora väskor och dylikt som kan orsaka trängsel.

Visa hänsyn till varandra och var lyhörd vid eventuell information från funktionärer på plats

I texten som följer har vi tillsammans med SEF samlat ihop alla de regler och uppmaningar som är kopplade till smittskydd och som gäller på Grimsta IP i samband med matchen.

Tillsammans med Svensk Elitfotboll välkomnar vi er tillbaka till Grimsta IP.

Förebyggande smittskyddsinformation:
Svensk fotboll har fått förtroendet att under vissa former släppa in publik i våra arenor, något vi är väldigt tacksamma för. Vi ska naturligtvis tillsammans förvalta förtroendet och framför allt vara rädda om varandra i dessa tider. För att minimera smittspridning är det viktigt att alla bidrar till efterlevnad av de direktiv vi har att förhålla oss till – tänk därför på följande:

• Gå inte på matchen om du känner dig det minsta förkyld/sjuk.
  •  I det fall du insjuknar under pågående match måste du omgående lämna. För att underlätta eventuell smittspårning så måste personalen meddelas om vilken sektion och stol du satt på.
  • Kom i god tid till arenan. Följ arrangörens anvisningar gällande insläpp.
  • Håll ett tydligt avstånd till varandra i kön – social distansering till närmsta person.
  • Värna personalens arbetsmiljö – håll social distansering.
  • Planera eventuella toalett- och kioskbesök på ett sådant sätt att social distansering hålls.
  • Följ och respektera de avspärrningar som finns i arenan.
  • Noggrann handhygien. Tvätta händerna ofta och noggrant med tvål och vatten.
  • Hosta eller nys i armvecket.
  • Undvik handskakningar och omfamningar.
  • Hemgång efter matchslut sker enligt arrangörens anvisningar för att undvika folksamlingar/trängsel.
  • Följ alltid arrangörens anvisningar gällande evenemanget.