Akropolis IF Grauberg Lepik är kallad till landslagsspel för att representera landets färger

onsdag 06 oktober 2021

Kristoffer Grauberg Lepik fortsätter att göra ett namn för sig i Estlands U-21 landslag. För tredje gången på kort tid gör Akropolis IF estniska anfallare sig redo för landslagssamling.

På bilden ser vi Kristoffer Grauberg Lepik i spel för Estland.

Det stundar ett landslagsuppehåll med fokus på kvalmatcher till mästerskap där även U21-landslagen kommer att vara aktiva. I dagarna har vi mötts av beskedet att Akropolis IF inlånade anfallare Kristoffer Grauberg Lepik blivit kallad till Estlands landslagssamling. För Grauberg Lepik innebär det att han i veckan reser till Estland för att bli en del av den trupp som ska spela kvalmatcher mot Österrike och Norge.

Matcherna spelas den 8:e och 12:e oktober.