Håll koll på alla matcher i sommar

onsdag 14 juli 2021

Hur mycket man än vill se matchen så kan man ibland inte göra det. Med vår nya videotjänst Highlights Plus kan du vara trygg i att du inte missar några avgörande höjdpunkter från våra matcherna i Allsvenskan och Superettan – du får klippen direkt i mobilen utan fördröjning.

Ett abonnemang kostar 35 kronor i månaden, helt utan bindningstid och överskottet går till Akropolis IF som ett extra stöd.

Så funkar det:

• Med Highlights Plus kan du följa alla matcher i Allsvenskan och Superettan direkt i vår app. (Du kan alltså såklart välja att följa även andra klubbar och matcher som är viktiga för dig.)
  • Så fort det blir mål eller andra matchavgörande händelse får du en notis i mobilen.
  • Du kan direkt se klippet, helt utan fördröjning.
  • Vill/kan du inte använda appen går det precis lika bra att se klippen direkt på highlights.allsvenskan.se eller highlights.superettan.se direkt i webbläsaren – på dator, padda eller telefon.

Så skaffar du Highlights Plus

• checkout.svenskelitfotboll.se tecknar du ett abonnemang.
  • Där kommer du först att få skapa ett Fotbollskonto (om du inte redan har det) och sedan aktivera Highlights Plus.
  • Det kostar som sagt 35 kronor i månaden, helt utan bindningstid och överskottet från ditt abonnemang går tillbaka till klubben. Tack för ditt stöd!

Har du några tankar eller förslag på hur vi kan utveckla tjänsten, eller har du andra frågor? Hör av dig till support@svenskelitfotboll.se